Αποστολές

Εντός Ελλάδας

Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών με ELTA Courier

Για την ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, οι αποστολές παραδίδονται με δική μας μεταφορική σε 2 εργάσιμες ημέρες χωρίς καθυστέρηση, ακόμη σε περιόδους εορτών ή αιχμής.

  • Για παραγγελίες άνω των € 40.00, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση αντικαταβολής, υπάρχει χρέωση 1.5€ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%).

  • Για παραγγελίες κάτω των € 40.00, τα μεταφορικά έξοδα είναι € 3.00 (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%). Σε περίπτωση αντικαταβολής, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.5€ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%).


Εκτός Ελλάδας

Ευρωπαϊκή Ένωση: Τα προϊόντα αποστέλλονται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

  • Για παραγγελίες άνω των € 100.00, τα μεταφορικά έξοδα είναι € 11.00.

  • Για παραγγελίες κάτω των € 100.00, τα μεταφορικά έξοδα είναι € 20.00.
     

 

Δεν παραδίδουμε προϊόντα Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι παράγουμε σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1223/2009.
Εκτός της Ένωσης, κάθε χώρα ή γεωγραφική περιοχή, διέπεται από διαφορετικές νομοθεσίες με τις οποίες υπάρχει περίπτωση να αποκλίνουμε σε κάποια σημεία.

 

Ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις που να προκύπτουν από δασμούς, ισοτιμία, εκτελωνισμούς και άλλες ιδιομορφίες της κάθε χώρας για τις οποίες η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Πολιτική Επιστροφών

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη συναφθείσα μεταξύ μας σύμβαση εντός της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών, επιδεικνύοντάς μας ή αποστέλλοντας μας το σχετικό παραστατικό, με το οποίο αποδεικνύεται η αγορά των προϊόντων από την εταιρία μας (απόδειξη, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής κλπ.).

Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις του Ν. 2251/1994 περί «προστασίας των καταναλωτών» και οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η επιστροφή γίνεται δεκτή ΜΟΝΟ εφόσον δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του καλλυντικού προιόντος και δεν έχει διαρρηχθεί (σκιστεί ή αλλοιωθεί η ταινία ασφαλείας).

Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής και αλλαγής, βαρύνουν την εταιρεία μας, μόνο εφόσον αποδυκνείεται ότι προϊόν  παραλήφθηκε αλλοιωμένο.

Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (+30 2105546679) τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος (δείτε Επικοινωνία).