Δωρεάν μεταφορικά για άνω 40€

Πληρωμές & Ασφάλεια

Τρόποι πληρωμών

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι αποδεκτοί οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:​

 

  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners. Η πληρωμή γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμα Stripe, η οποία αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμών παγκοσμίως και δεν περιλαμβάνει κάποια χρέωση για τον καταναλωτή.

  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners. Η πληρωμή γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμα Paypal, η οποία αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμών παγκοσμίως και δεν περιλαμβάνει κάποια χρέωση για τον καταναλωτή.

    1. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε εγγραφή στην Paypal, η εγγραφή στην πλατφόρμα , είναι απλούστατη.

    2. Εάν δεν επιθυμείτε να εγγραφείτε στην Paypal, μπορείτε να συνεχίσετε την πληρωμή, με την πιστωτική σας κάρτα, πατώντας την επιλογή : Pay with a bank account or credit card. 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω των πλατφόρμων ηλεκτρονικών πληρωμών ''Stripe'' ή "Paypal" . Καθεμία από αυτές τις 2 παγκόσμιες και ασφαλείς πλατφόρμες,  χρησιμοποιούν πρωτόκολλο κρυπτογράφησης.

 

 

 

Paypal Certificate.jpg
Untitled-1.jpg