Αναζήτηση
  • dina zervou

Vitamin C : η θαυματουργή!


Αν αναζητούμε ένα συστατικό στην κοσμετολογία, με αποδεδειγμένη λευκαντική και αντιρυτιδική δράση, τότε η απάντηση είναι μία: Βιταμίνη C.

Ανακαλύφθηκε το 1930 και από τότε έχουν πραγματοποιηθεί χιλιάδες μελέτες που κατέληξαν στο επιστημονικό συμπέρασμα, ότι μιλάμε για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό με πολλές δράσεις:

1. Προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες από την έκθεση στον ήλιο, στην περιβαλλοντική μόλυνση και τις τοξίνες που εκκρίνονται λόγω stress.

2. Καταπολέμα αποτελεσματικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

3. Περιορίζει την παραγωγή μελανίνης με αποτέλεσμα να λευκαίνει τις δερματικές κηλίδες και πανάδες.

4. Δίνει λάμψη στον τόνο της επιδερμίδας.

Στην νεανική ηλικία, την βρίσκουμε στα 2 πρώτα στρώματα της επιδερμίδας σε πολύ μεγάλες ποσότητες, αλλά μεγαλώνοντας, τα αποθέματα εξαντλούνται δραματικά!

Η λύση φυσικά υπάρχει, με την προσθήκη της Βιταμίνης C στα καλλυντικά μας, ώστε να εμπλουτίζονται τα 2 στρώματα της επιδερμίδας. Αυτή η διαδικασία, αν ακολουθείται σωστά και τακτικά, μπορεί να επαναφέρει τα επίπεδα της Βιταμίνης C, στις τιμές της νεανικής ηλικίας και να επωφεληθούμε όλα καλά που μας προσφέρει αυτό το φυσικό συστατικό.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στα περισσότερα Beauty brands, που περιέχουν αυτό το αγαπημένο συστατικό σε μορφή κρέμας, ορού ή σε σκόνη και αναμφισβήτητα αποτελούν best sellers.

Στην Eleusis Cosmetics,μπορείτε να την βρείτε στην μάσκα προσώπου DETOX Clay Mask με ενεργό άνθρακα & βιταμίνη C (http://bitly.ws/9Fzm) και σε σκόνη 100% Vitamin C (http://bitly.ws/9GaL ).


SOS : Υπάρχουν πολλές μορφές και παράγωγα της Βιταμίνης C, αλλά δεν είναι όλα κατάλληλα για καλλυντική χρήση ή δεν έχουν την ίδια δραστικότητα.


SOS: Η βρώσιμη βιταμίνη C δεν έχει απόδοση σε καλλυντική χρήση γιατί είναι πολύ μικρής καθαρότητας και έχει υποστεί διαφορετική επεξεργασία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεισδύσει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας.


TIP: Προτιμούμε να προσθέτουμε απευθείας την σκόνη βιταμίνης C σε οποιαδήποτε κρέμα, ορό ή ακόμη και σε νερό. Λόγω της μεγάλης ευαισθησίας της συγκεκριμένης βιταμίνης, μόλις έρθει σε επαφή με το φως ή το νερό, οξειδώνεται και αρχίζει να χάνει την δραστικότητά της. Έτσι, μια κρέμα που περιέχει αυτό το συστατικό, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, δεν μπορεί να μας δώσει το 100% της δύναμής του. Όταν όμως την προσθέτουμε σαν άνυδρη σκόνη, φτιάχνουμε ένα νέο φρέσκο προϊόν και απολαμβάνουμε όλα τα οφέλη αυτού του μικρού θαύματος της φύσης.


#eleusiscosmetics #vitaminC #eleusis

42 προβολές
Sign up για να μαθαίνεις τα πάντα για εμάς..

 Ωράριο Καταστήματος:

Δευτέρα : 10.00-14.00

Τρίτη      : 10.00-14.00 & 17.30-21.00

Τετάρτη : 10.00-15.00

Πέμπτη  : 10.00-14.00 & 17.30-21.00

Παρασκευή : 10.00-14.00 & 17.30-21.00

Σάββατο : 10.00-14.00

 

Δήμητρος 27Α, Ελευσίνα - +30 2105546679

 

  • Instagram
  • Facebook Basic Black

© 2020 by Eleusis Cosmetics